Så skimrande var aldrig havet...

En av årets varmaste dagar hittills. En av de dagar med flest vårtecken hittlils i år. Vi har varit ut på Muskö för att se till båten. Då passade vi på att åka ned till Bruket för att grilla korv och njuta av solen och havet.



Solen skapade en massa skimrande stjärnor i vattnet. Solen låg på och det känns i ansiktet att solen tar. Det var nästan så att man slumrade till på stranden. Ljudet från vågorna som sakta rullar in mot stranden är lite sövande. På vägen från Bruket passerade vi de här.



De stod i diket och lyste som små solar. Det är inte så många dagar sen det låg en hel del snö, men de här ligger i beredskap för att dra nytta av de allra första värmen. Vi passade också på att passera ett ställe där vi vet att det kan finnas andra tecken på att våren är på väg, och visst fanns de där som de brukar.



Förutom det här såg vi en humla, flugor och spindlar. Dessutom gick rykten om en citronfjäril. Det kommer säkert mera både vårtecken och nya bakslag med kyla och snöblandat regn, men den här dagen kan ingen ta ifrån oss. Vi får se vad som händer i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0