Kartan är hos tryckeriet

Precis som planerat är nu kartan till årets 25-mannatävling skickad till tryckeriet. Det är naturligtvis skönt samtidigt som det inte får hända något i skogen. Mardrömmen är förstår en skogsbrand eller nya avverkningar. Vad vi vet är det inget sånt på gång, ja skogbränder styr vi ju inte över. Det har dock kommit en del regn så det är ingen överhängande brandfara.

Inför trycket av kartan så har det inte bara handlat om själva kartritningen. Där är naturligtvis den viktigaste delen. Kartan ska ju stämma och vara ritad efter gällande regler och anvisningar. Enligt min bedömning så är den det. Själva kartan har varit klar ett tag. Den senaste veckan har det därför var en del arbete med layout. Det är en massa andra detaljer som ska till innan kartan kan anses vara klar för tryck. Därför har det varit jobb med informationstexter om kartan, beskrivning av speciella tecken, passmärken för att kunna trycka banor på kartan, logotyper och en del annat. Dessutom har det varit kontroller så att inget går snett på vägen. Den sista pusselbiten som föll på plats var spridningstillståndet. Nu är det i alla fall klart och kartan är hos tryckeriet. I nästa vecka trycks den på papper. Här nedanför kan du se lite av de delar på kartan som är viktiga men inte kommer att användas under själva tävlingen.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Noterar att även denna karta har drabbats av en märklig Stockholmsk språkbastard. Om det är förbjudet att kopiera en karta så brukar man på korrekt svenska säga att kopiering är förbjuden men detta gäller tydligen inte i Stockholm. I alla fall brukar det stå fel på alla kartor där Hellas är inblandade. Ingen större katastrof kanske men synd att förvirra ungdomen ännu mer för de verkar ha svårt nog med språket som det är :-)

2009-08-21 @ 20:50:27
Postat av: PS

Glömde fylla i att det var jag som var språkkverulanten.

2009-08-21 @ 20:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0