Solen går ner och upp

Stockholms skärgård straxt efter midsommar och solen är på väg ner. Klipporna förgas rödorangea av den nedåtgående solen. Solen har legat på klipporna och det är fortfarande varma. Vi hade tagit kanoten ut en bit utanför Muskö. Tältet var med så att vi skulle kunna övernatta. Middagen var uppäten och vi ägnade kvällen åt att spela kort och njuta av den sköna kvällen.


Fårfjärden, Muskö 9 juli 2005 klockan 21,14

När man är ut så här i naturen utan alla bekvämligheter så behöver man inte titta på TV och göra en massa annat. Man går och lägger sig när det blir mörkt. Så gjorde vi. Mitt i natten vaknade jag och kände att jag behövde gå ut. Det som mötte mig då var gryningen och soluppgången. En lätt dimma låg över den spegelblanka vattenytan. Normalt är man ju inte vaken vid den här tiden på dygnet och framför allt inte ute på en liten ö i skärgården. Det här var vad jag såg.


Fårfjärden, Muskö 10 juli 2005 klockan 03,10

Jag gjorde det jag gått upp för att göra och gick tillbaka till tältet för att hämta kameran. När jag tagit några bilder stannade jag uppe en stund för att bara njuta. Sen gick jag tillbaka till tältet och somnade om. Nästa dag tog vi kanoten tillbaka till verkligheten igen, en upplevelse rikare. Det är samma klippa på båda bilderna

Kommentarer
Postat av: Anna

Kolla på denna videon page" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=RRoe305nPVU&feature=channelpage :)

2009-02-02 @ 20:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0