Teknikträning 11 juni

Det är dags för vårens sista teknikträning. Temat den här gången är tempoväxling. Det innebär att banorna innehåller en blandning av svåra och lite lättare sträckor. På de lättare sträckorna har du möjlighet att springa lite fortare men när det blir svårt så måste du sänka tempot och vara nogrann. På de delar av banan som är svårare har banan också många riktningsändringar. Det gör det hela ytterligare lite svårare. Den första delen av banan är lite lättare. Sen kommer ett svårare avsnitt följt av ett lättare och så vidare. Ju längre banan du springer desto fler växlingar blir det.

Samlingsplatsen för träningen är längs Brinkvägen. Du hittar dit genom att åka från Haninge till Lissma. Där tar du av mot Brink och Öran. Efter ungefär en kilometer kommer du fram till en parkering på höger sida. Du är framme.



Om du vill vara riktigt säker så är det den lilla grusytan med tre stora stenar straxt österut. Terrängen är för det mesta öppen och fin med lättlöpta berghällar. För det mesta är det tallskog. I de norra delarna blir terrängen mer detaljrik. Här är det svårare och det gäller att vara noga. Du kan nog ganska enkelt räkna ut var de lite enklare sträckorna går fram och var de svåra sträckorna finns. Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0