Gallring

På en vecka har det försvunnit mycket snö. I dag var det dessutom snön så frusen att det gick att springa uppe på skaren, i alla fall nästan hela tiden. Ännu fler kontroller är nu kontrollerade och märkta. Det återstår nu mindre än en tredjedel att märka upp. Solen sken får en klarblå himmel men det blåste en ganska kall vind.



Det har hänt mycket på en vecka. Just på den här plasten hade mycket av snön försvunnit. På andra ställen ver det dock fortfarande mycket snö kvar. Nu behövs värme, blåst och gärna lite regn.



Den här höjden är en av kontrollerna där stafetten kommer att passera, ja det är faktiskt kontrollen före förvarningen. Just här är banorna gafflade så alla kommer inte att passera här. Terrängen är öppen och fin och det kommer säkert att gå fort här.

Inget arrangemang utan överraskningar. På ett ställe, under en kraftledning, där banorna för de allra yngsta ska gå fram har man gallrat skogen. Just nu var det inte så lätt att ta sig fram. Snö i botten och sen grenar, kvistar och stammar ovanpå det. Nåja det är ju mer än en månad kvar till tävlingen. Det finns gott om tid att fundera över hur situationen ska hanteras.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0