Träning 7 juni

Det här är den tredje träningen av tre som har hållpunkter som tema. Förra veckan genomförde vi en träning där det fanns ett antal hållpunkter markerade på kartan. Meningen var att du skulle få hjälp av dem på väg mot kontrollerna. En del av dem var bra medan andra var mindre bra av olika anledningar.

Den här veckan ska du springa samma bana som i torsdags. Den här gången finns inga hållpunkter markerade. Du får alltså själv bestämma vilka hållpunkter du ska använda. Du kan välja samma som förra gången men du kan också välja andra som du tycker är bättre. Så här ser samma avsitt av banan ut den här veckan. Jämför med förra veckan.



Förra veckan tog vi tid med hjälp av SportIdent. Det kommer vi att göra den här veckan också. Du har alltså möjlighet att testa hur mycket snabbare du springer banan den här veckan. Det kan visa hur fort du egentligen kan springa. Målet är att komma så nära det optimala loppet som möjligt, det vill säga att springa lika snabbt som om banan var snitslad. Ta alltså med dig din SI-pinne.

Själklart är även du som inte var med förra veckan välkommen. Terrängen var jättefin med god sikt och många lättlöpta delar. Samlingen är vid Högstabanan klockan 18,00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0