Läger på hemmaplan

Den 8-10 mars kommer det att finnas en möjlighet till ett teknikläger på hemmaplan i Haninge. Totalt blir det fem träningspass. På fredagen blir det en nattorientering med gafflade banor från Rudan. På lördagen blir det två pass där det ena genomförs vid Rudan och det andra vid Brinkvägen. På söndagen flyttar vi på oss till Gålö. På förmiddagen blir det en vanlig bana och på eftermiddagen slingor.
 
I dag satte vi ut snitslar i skogen på Gålö och eftersom det sitter reflexer i skogen vid de övriga träningarna så är allt redan klart. Här är lite bilder från Gålö i dag.
 
 
Den här bilden visar en del av snödjupet. På sina håll är det mindre med snö och på andra håll mer snö. Det här är någon slags medelvärde just i dag. Vi hoppas på varmare väder så att snön smälter.
 
Kontrollerna är markerade med en rödvit snitsel. Här är en brant med istappar. Branten finns någonstans på den här kartan.
 
 
Samma helg kommer ett gäng orienterare från Gotland som också kommer att vara med på de här träningarna. Full fart blir det alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0