Träning 7 mars

Man in the mirror är en låt av Michael Jackson från albumet Bad. Den gavs ut 1988 och blev en stor hit i USA. I Europa floppade dock låten. Det var till och med Jacksons största flopp i Europa sen 1981 och låten Girlfriend. Man in the mirror handlar om att förbättra världen och huvudbudskapet är att om alla börjar med att förändra sig själv så kommer jorden att bli en mycket bättre plats att leva på.
 
If you wanna make the world a better place
Take a look att yourself, and then make a change
 
På torsdag den här veckan är det dags för årets första poängorientering. Vad har Michael Jackson med det att göra? Egentligen ingenting, men kanske lite ändå. Det är lite upp till dig att se om du kan hitta några beröringspunkter. Årets poängorientering innehåller 10 kontroller som du får ta i valfri ordning. Antalet kontroller och den totala banlängden är anpassade efter snödjupet. Det är ganska mycket snö kvar i skogen. Snödjupet varierar en hel del. Som mest har jag mätt upp närmare en meter, men det tillhör undantaget. På vissa ställen är det 30 till 40 centimeter och på andra ställen bara någon decimeter. Om det är kallt kommer det bitvis att gå bra att springa uppe på skaren. Blir det varmt kommer du att sjunka ner i snön. Om det är skare så kommer man nästan att kunna åka skidor till kontrollerna. Det utlovas dock inget skidföre hela vägen.
 
 
För varje kontroll du besöker får du 10 poäng. Du har 60 minuter på dig att ta alla kontrollerna. Efter det får du en minuts tidstillägg för varje minut du är ute. Exempelvis ger 65 minuters löptid ett tillägg på 5 poäng.
 
Samligen är i Klubbstugan klockan 18,00 och det är gemensam start så snart som möjligt efter det. Det är fortfarande mörk så glöm inte bort att ladda lampan. Du kommer att behöva den. Och så var det det där med Michael Jackson. Nåja, är du med på torsdag kommer du nog att förstå.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0