Träning 6 mars

Efter en lång vinter är det nu dags för att dra igång teknikträningen igen. Ja, vintern har varit lika lång som vanligt om än inte lika hård. Det har varit fina förhållanden för att kunna orientera. Men som sagt så drar vi nu igång den organiserade teknikträningen. Som vanligt kommer det att vara poängorientering de fyra första gångerna. Det kommer att vara mörkt så du behöver pannlampa. Nu i vår kommer det att finns 18 kontroller i skogen. Kontrollerna är värda 10 poäng var. Det går alltså att få ihop till 180 poäng. Du får ta kontrollerna i vilken ordning du vill. Det kommer att vara gemensam start så det finns stora möjligheter att du kommer att se andra löpare i skogen. Du har 60 minuter på dig att ta så många kontroller du hinner med. Är du ute mer än 60 minuter får du en poängs avdrag för varje minut din tid överskrider 60 minuter. Om två eller flera löpare har samlat lika många poäng är det den som har kortast löptid som placeras först. Här kan du se ett exempel på några av kontrollerna på torsdag.
 
 
Det kommer dock att finnas en del störande moment. Det gäller att hålla tungan rätt i mun och kanske lite balanskonst, annars riskerar man att hamna i tomma intet. Men det fixar du lätt!
 
Samlingen är vid Slätmossen. Med hjälp av kartan här hittar du till exakt plats. Samlingen är klockan 18:00 och starten går så snart som möjligt. Glöm inte att ladda lampan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0