Träning 4 september

Kontrollplockning i den allra finaste av terränger! Ja det blir det på torsdag. Då är det nämligen samling vid Brinkvägen, igen. Men den här gången springer vi västerut. Terrängen är öppen och fin och det är relativt lättlöpt. Det finns många kontroller ute i skogen och de sitter ganska tätt. Det är en del riktningsändringar och andra variationer som kanske gör det lite svårare. Det gäller att vara noga med riktningar, hålla kontakten med kartan hela tiden och vara noga. Annars blir det lätt bommar. Så här ser hela den kortaste banan ut.
 

Samlingen är som sagt vid Brinkvägen klockan 18:00. Solen går ner 19:42 så du har fortfarande ganska gott om tid på dig. Enligt prognosen ska det dessutom vara klart väder vilket gör att det är ljust lite till. Det finns en lång banan på drygt 5,1 kilometer. Den går att korta av på fyra ställen. Du kommer säker att kunna hitta en lämplig banlängd för dig. Här är samlingen.

Kommentarer
Postat av: Peter/kontrolluthängare

Japp, riktigt fint är det. Observera att det är stora skärmar uthängda, dock små inplastade pappersskärmar, ca 10x10 cm på kontroll nr 11-19. Lycka till!

2014-09-03 @ 15:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0