Träning 5 mars

Efter ett uppehåll under vintermånaderna är det nu dags att dra igång teknikträningarna igen. I år har det varit en mild vinter så det är i princip snöfritt i skogen. Den lilla snö som finns kvar ligger fläckvis och kommer kanske att vara borta till på torsdag.
 
Som vanligt inleder vi teknikträningssäsongen med poängorientering. Om du har varit med tidigare kommer du att känna igen dig. Banan består av 15 kontroller som du får ta i valfri ordning. Varje kontroll är värd tio poäng. Du har en timma på dig att ta så många kontroller du vill och hinner med. För varje minut över en timma du är ute får du en poängs avdrag. Den som har samlat ihop mest poäng vinner. Om två personer har lika många poäng vinner den som har kortast tid. Vi kommer att köra fyra torsdagar och poängen från alla gånger räknas samman. Efter den fjärde gången vet vi vem som samlat mest poäng.
 
 
Nu den första omgången är samlingen vid Jordbro gravfält. Det betyder bland annat en del löpning på tallhed. Förutom det blir det också en del annan flack terräng, lite mer kuperad och detaljrik terräng samt några kortare sträckor i bebyggelse. Förhoppningsvis blir det några kontrollpunkter i områden där vi inte är så ofta. Det kommer det för övrigt att vara även de andra gångerna. Visst, du kommer att känna igen dig men några ställen är lite ovanligare.
 
Här nedanför kan du se en översiktskarta som visar var samlingsplatsen är. Tid för samlingen är 18:00 och starten går så snart som möjligt efter det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0