Dåligt

Det har varit lite dåligt med bloggande på sista tiden. Det har liksom inte funnits varken tid eller inspiration. I dag har jag cyklat till och från jobbet så träningen är avklarad. Jag har haft lite kvalitetstid med äldsta sonen och lär mig gitarrsolot på Cinamon Girl av Neil Young. Jag har laddat in lite bilder från kameran så nu kommer några bilder från lite olika händelser den senaste månaden.
 
Roger Waters och The Wall på Ullevi.
 
The Wall och hyllningen till The Fallen Loved Ones
 
Lars Winnerbäck och invigning av Tele2 arena.
 
Och plötsligt stod den där, vår gamla bil som vi hade mellan 1997 och 2004.
 
Landsorts fyr.
 
Ubåt i Stockholms skärgård, eller...
 
Junior-SM 300 meter häck i Västerås.
 
Prispallen efter loppet.
 
Längdhopp på DN-Galan Youth, Stockholms Stadion.
 
Ta i del 1. DN-Galan Youth.
Ta i del 2. DN-Galan Youth.
 

Träning 29 augusti

Till att börja med en liten ursäkt för att inlägget är en dag försenat. Även den här veckan återanvänds en träning som vi kört tidigare, 2011 närmare bestämt. Det är en vanlig bana men den går i ganska omväxlande terräng. Det växlar från flackt till kuperat, från fint till lite sämre. Det finns områden på banan som påminner en del om vad som kan vänta på SM i Göteborg senare i höst. Här är ett smakprov på en del av banan.
 

Samlingen är vid Sadelmakartorp på ungefär samma ställe som förra veckan fast inte så långt in på vägen. Behöver du karthjälp finns det här. Samling klockan 18,00 och tänk på att det mörknar allt tidigare.

Träning 22 augusti

Så är det då dags att dra igång höstens teknikträningar. Vi gör det där vi avslutade våren. Regnet hängde i luften den 13 juni och kanske var det därför som det inte var så många på den träningen. Eftersom det var en bra träning i fin terräng får du nu chansen en gång till. Om du till en av de som var med då, grattis. Nu får du springa här igen. Försök att göra det bättre, välj en annan bana, spring andra vägval, ut och njut. Så här beskrevs träning förra gången.
 
På torsdag är det dags för vårens sista teknikträning. Efter det får du klara av teknikträningen på egen hand. Det finns ju flera olika möjligheter. Naturpasset är ett bra sätt att träna med karta med kontroller. På www.naturpasset.se kan du hitta ett Naturpass nära dig oavsett om du är hemma, på landet eller hos släktingarna. På www.luffarligan.se hittar du till Sommarserien. Dessutom finns det ju en massa bra sommartävlingar runt om i landet. Här i Stockholm arrangerar OK Ravinen som vanligt Trekvällars i början av juli.
Den här veckan teknikträning har som tema Ut och njut! Det är egentligen en helt vanlig bana men den går i den fina terrängen kring Tornberget. Det finns alltså alla möjligheter att njuta av turen i skogen. Här är en del av en av banorna.
 
 
Samlingen är vi Sadelmakartorp som ligger cirka fem kilometer från Tungelsta efter vägen mot Södertälje. För dig som är lite osäker finns en karta här. Samlingen är klockan 18,00. Ut och njut!

Klipper till

Om några veckor går karta och banor till tryckeriet. Just nu sitter jag och klipper ringar och linjer. Allt detta för att du som ska vara med och tävla ska kunna se alla viktiga detaljer. Jag hoppas att jag klipper just där du behöver läsa.
 
 

Glädje och sorg

Att titta på idrott innebär snabba känslosvängningar ibland. Här är några bilder från dagens JSM i Västerås.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Renoveringsobjekt

Sjönära för den händige!
 
 

Himmel och hav

 

Landsort

Öja och Landsort den 5 augusti 2013.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0