Glasklart

 
 
 
 
 

Premiär

I helgen har det varit inomhuspremiär för den friidrottande delen av familjen. Sammanlagt blev det en löptur på 260 meter.
 
 
 
 

Banorna klara!

Efter några intensiva dagar med banläggning är nu alla banor inför 25-manna 2014 klara. Ja, det återstår att lägga de öppna banorna. Nu ska jag börja räkna på tider för att se om banorna är för lång, för korta eller och alldeles lagom. Det är också dags att börja märka upp kontrollerna i skogen. Det kan naturligtvis fortfarande bli en del förändringar, dels utifrån banlängderna och dels utifrån hur det ser ut i skogen. Jag har i alla fall kommit en bra bit på väg. Här är några bilder från 25-manna 1999 på samma plats.
 
 
 
 
Dessutom en bit av en banan från den första 25-mannatävlingen som jag la banorna till, nämligen 1987.
 
 

I tur och ordning

Häromdagen provsprang jag det som skulle kunna vara en första sträcka vid 25-manna senare i år. Den var lite för lång och den har nu kortats av. Det är tjejernas tur att springa sträcka ett och det är lite extra pyssel att få till bra gaffling med sträcka två som är längre. Nu känns det som om båda sträckorna är OK och går att genomföra. En ny provlöpning ska dock göras.
 
Den här gången har jag bestämt mig för att lägga sträckorna i tur och ordning, det vill säga i den ordning de ska springas. En ny typ av utmaning. Vi får väl se hur det går, det ska dock inte påverka kvaliteten på banorna. Den ska alltid vara hög.
 
 
Här är några bilder från starten 1999. Platsen är densamma som 2014.
 

RSS 2.0