Konsertvecka

Två konserter, eller ja egentligen tre på fem dagar har det blivit. I lördags var det Bruce Springsteen som stod för underhållningen. I hel fyra! timmar höll han Ullevi i sitt grepp. Han gick aldrig av scenen utan bjöd på 38 låtar i en följd. Här är lite bilder.
 
 
 
Ullevi 25 juni 2016
 
I går var det dags igen. Den här gången på Skansen och turnépremiär för Lars Winnerbäck. Som inledning på kvällen spelade Anna Ternheim med band. Vi passade på att samtidigt fira silverbröllop, 25 år. Här är lite bilder från i går kväll.
 
 
Anna Ternheim, Skansen 29 juni 2016
 
 
 
 Lars Winnerbäck, Skansen 29 juni 2016
 
Om du lämns mig nu, Lars Winnerbäck och Anna Ternheim, Skansen 29 juni 2016

Promenad på en bro

 
 
 
Skanstullsbron 21 juni 2016

Träning 16 juni

Den här torsdagen är det dags att avsluta vårens teknikträningar. Vi gör det med en enmansstafett. Träningen består av sex olika banor med en banlängd mellan 1,0 km och 1,6 km. Total banlängd om man springer alla banor är omkring 7 kilometer. Kartskalan är ungefär 1:3 000 och terrängen är lite blandad men lättframkomliga områden och lite sämre områden. Det mesta är flackt men det finns ett lite större berg som du ska upp på. Här är en del av en bana.
 
 
Samlingen är vid Riddartorp klockan 18:00. Från parkeringen får du gå cirka 400 meter för att komma till samlingsplatsen som ligger vid en liten udde vid sjön Öran. Här på kartan kan du se både parkeringen och samlingsplatsen.
 
 
Efter träningen bjuder vi på grillad korv och något att dricka till. För den som vill går det alldeles utmärkt att bada i sjön. Så här ser det ut på plats.
 
 
Välkommen!

Träning 9 juni

Lite senare än vanlig kommer här lite info inför teknikträningen den här veckan. Som vanligt är det torsdag som gäller och samlingstiden är 18:00. Samlingen den här gången är vid Paradiset. Det låter väl inte så tokigt. Det är en vanlig bana utan något speciellt tema. På de flesta banorna finns en variation av längre och kortare sträckor. Ibland är det lite enklare orientering och det går att hålla lite högre fart och ibland blir det svårare och du tvingas till noggrann kartläsning. Terrängen är fin och för det mesta lättlöpt men det kan finnas områden som är lite tuffare att ta sig fram i men det finns också områden som är bättre än bra. Här är ett litet klipp från en av banorna.
 
 
I just det här avsnittet kommer det att krävas noggranhet med både kartläsning och riktning. Här finns risken att göra olika typer av misstag om man inte är på sin vakt.

Hällristning

Nämforsen 4 juni 2016

RSS 2.0