Påskpynt?

Haninge 19 mars 2016

Broar

Lidingö 17 mars 2016

Träning 17 mars

Dags för den tredje och sista omgången av våren poängorientering. Nu flyttar vi oss till klubbstugan och Rudanterrängen. Det blir lite tuffare terräng än de två första gångerna. Samling i klubbstugan klockan 18:00 och start så snart som möjligt efter det. Det finns 15 kontroller ute i skogen. De är märkta med en reflex. Du får tio poäng för varje kontroll du tar och du har en timma på dig så många kontroller du hinner. Om du är ute mer än en timma får du en poängs avdrag per minut. Här är en del av banan som väntar på torsdag.
 
 
Ladda lampan för det är fortfarande mörkt!
 

Historiens vingslag

Där runor ristats för vår skull
Nån gång för länge sen
Ulf Lundell, Öppna landskap
 
 Landfjärden 11 mars 2016

Träning 10 mars

Dags för den andra poängorienteringen för våren 2016. Vi flyttar oss lite längre österut den här gången. Samlingen är längst söderut i Jordbro klockan 18:00. Även den här veckan kommer det att vara mörkt i skogen så det gäller att ha lampan laddad.
 
 
Totalt finns det 15 kontroller ute i skogen. De är märkta med en reflex. Du har en timma på dig att ta så många kontroller som möjligt och du får ta dem i valfri ordning. Starten är gemensam så du kommer kanske att se andra löpare. För varje kontroll du tar får du 10 poäng. Om du är ute mer än en timma får du en poängs avdrag för varje minut över timman du är ute.

RSS 2.0