Flyga högt



Tänk om man kunde flyga lika högt och lika bra som en fågel. Då skulle exempelvis det här med höjdhopp inte vara så svårt. Yngsta tonåringen har tävlat i dag. Tre grenar blev det. Den första var lite ovanlig, i alla fall för honom. Han sprang 100 meter på 12,85. Personligt rekord eftersom det var första gången han tävlade på den distansen.



Här har han precis lämnat startblocken i 100-metersloppet. Efteråt tyckte han att det var kul och kanske blir det fler 100-meterslopp framöver.

Nästa gren var höjdhoppet. Där blev det tangerat personligt rekord. Hade han kunnat flyga som fågeln hade det kunnat bli ännu högre. Eller kanske var det för att han var lite stressad för att hinna med nästa gren som han rev ut sig. Hödjtävlingen kolliderade delvis med 2000-metersloppet. Några fin hopp blev det i alla fall.



Även i nästa gren blev det personligt, men även den här gången beror det på att det var första gången han tävlade på 2000 meter. Det gick inte så bra. Lite dålig uppladdning med att hoppa höjd två minuter innan start och sen en ömmande häl på det. Troligen lommer inte det här perset att stå sig så länge. Tre gånger fick han stå på pallen. Här tillsammans med två klubbkompisar vid prisutdelningen för höjdhoppet.



Fågeln på den första bilden flög över friidrottsarenan och spannade på alla som tävlade. Kanske lämnde de lite matrester efter sig någonstans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0