Är det ett monster eller...?

En sommar dag för snart två år sen satt en ovanlig gäst på trappräcket. Den var ganska stor och hade en klar och tydlig färg. Jag sprang in i huset efter kameran och tog ett antal bilder. På en av bilderna som är tagen underifrån och i motljus ser är det svårt att se vad det är. Den tycks ta ett kliv från trappräcket. Eftersom det inte finns så många refernser intill är det lite svårt att avgöra hur stor den egentligen är.



Efter den här balansakten tog den ett par kliv tillbaka och satte alla sina fötter på fastare mark uppe på själva räcket. Där poserade den inför kameran och det gick att ta bilder fran alla håll. På några av bilderna kan man se detaljer av kroppen.



Efter en stund ansåg den att det var slut på poseringen. Den tog ett skutt och seglade iväg ner i gräset. Där var den naturligtvis svårare att se. Det är väl det som är meningen med färgen på kroppen.



Våren tar steg framåt varje dag just nu. Det händer hela tiden något nytt. Bara den här veckan har träden utanför fönstret på jobbet skiftat från den gråa färgen som träden har under vintern till en ljus grön färg när löven börjar slå ut. Fler djur kommer fram ur vinterdvala. Håll ögonen öppna så kommer du också att kunna se och uppleva små och stora saker i naturen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0