Träning 5 december

Som en repris på förra årets distansträning med kontrollplockningsslingor blir det tio nya slingor ny på lördag. Förra året höll vi till på en höjd så få varit på tidigare. I år är det kanske inte riktigt så. Den här höjden har använts för kontroller i samband med några poängorienteringar. Men du här sällan orienterat på det här sättet på den. Det är som sagt tio olika slingor som är mellan 1,0 kilometer och 1,2 kilometer. Om du springer alla tio slingor har du sprungit en bana på 11,1 kilometer. Du har besökt 74 kontroller. Terrängen är måttligt kuperad med bra framkomlighet. Det finns några större gångvägar genom området som är asfalterade. Det finns också några mindre stigar. Den södra sluttningen är detaljrik och sönderskuren och det kan bitvis vara lite besvärligt. Den norra sluttningen är detaljfattigare och lite mer lättframkomlig. Här kan du se hela området.
 
 
Samlingen är klockan 10:00 alldeles söder om Höglundabadet i Jordbro. Det är den ängen som ligger i kartans sydvästra del utanför staketet. Vi startar gemensamt och byter karta efter varje slinga. Du tar så många slingor du vill men tänk på att det är distansträning. Ta gärna med egen vätska, antingen i vätskebälte eller i en flaska vid varvningen. Kommer du med bil kan du parkera vid Jordbro centrum. Sen är det cirka 200 meter att gå. Glöm inte P-skivan.

Pepparkakor

Årets pepparkaksbak är klart.
 
Haninge 29 november 2015

Tillbaka

Det är ungefär två och en halv månad sen det var fullt med bilar och massor med människor på den här ängen. Då var det SM i orientering. I dag var det julmarknad uppe i ladan.
 
Muskö 28 november 2015

Tunn is

Sicklasjön 26 november 2015

Förr...

... kunde vi springa orientering här. Nu är det mest en stenöken. Område för småindustri ska det bli.
 
Haninge 22 november 2015

De sista stolparna...

... är nu inplockade efter SM-tävlingen på Muskö. Nu är det rent och fint i skogen igen.
 
Muskö 16 november 2015

En dag på jobbet

Göteborg 14 november 2015

Regn och blåst

Göteborg 13 november 2015

Några...

... sitter på en pinne.
 
Göteborg 12 november 2015

Någon...

... gräver en grop.
 
 Hammarby Sjöstad 11 november 2015

RSS 2.0