Död...

... men strävar fortfarande uppåt.
 
 

Dramatik...

... men ändå lugnt.
 
 

Bär

 

Träning 29 oktober

Så är det då dags för årets sista poängorientering. Den här veckan är det mörk redan från början eftersom vi nu har ställt om klockan. Som vanligt finns det 15 kontroller i skogen och du har en timma på dig att ta så måna kontroller som möjligt. För varje mint du är ute mer än en timma får du en poängs avdrag.
 
Förra veckan var det en ganska snabb bana. Den här veckan blir det lite tuffare. Det är lite längre mellan kontrollerna och det är lite tuffare terräng. Här är ett exempel från banan.
 
 
Samlingen är vid klubbstugan klockan 18:00 och starten går så snart som möjligt därefter. Sen är det upp till dig att lösa resten.

Skymning

 

Träning 22 oktober

Dags för andra poängorienteringen. Den första omgången var tuff och inge tog alla kontroller, tror vi i alla fall. En del löpare var lite säkra på var de hade varit och vilka kontroller de hade tagit. Den här torsdagen blir det en ny chans. Det finns 15 kontroller ute i skogen. Du får ta dem i vilken ordning du vill och du har en timma på dig. Varje kontroll är värd 10 poäng och för varje minut över en timma som du är försenad får du en poängs avdrag.
 
 
Samlingen är vid Kvarnbäcksskolan i norra Jordbro. Själva samlingsplatsen är vid fotbollsplanen på skolans södra sida. Tiden är 18:00 och starten gå så snart som möjligt när alla är på plats och har rätt skor på fötterna.

Blått


Träning 15 oktober

Så är det då dags för hösens omgång av poängorientering. Det blir tre omgångar och upplägget är detsamma alla tre gångerna. I skogen finns det 15 kontroller. Du får ta dem i valfri ordning och så många du vill. Du har en timma på dig att ta så många du hinner. Du får 10 poäng för varje kontroll. Om du är ute mer än en timma så får du ett poängs avdrag per minut du är ute för länge.
 
 
Här ser du tre av kontrollerna så du kan besöka. Samlingen är vid Åbyskolan i Västerhaninge klockan 18:00. Ladda lampan för nu är det mörkt när starten går.

Träning 8 oktober

Det var meningen att det skulle vara första omgången av höstens poängorientering men den får vänta en vecka. Den här veckan ska v få äran att provspringa banorna till Haningenatten som går om några veckor. Exakt hur många banor och vilka banor vi får springa vet bara Jocke som är banläggare.
 
 
Samlingen är vid klubbstugan klockan 18:00. Ladda lampan för även om det är just när du startar kommer det att bli mörkt ganska snart.

Höst

En riktigt fin höstdag. Löven på träden börjar skifta färg. Just den här höstdagen tillbringade jag till en del med att ta in en av träningsbanorna för årets SM lång.
 
 

RSS 2.0