Träning 1 september

De här veckan är det tempoväxling som gäller. Det innebär att banan består av omväxlande kortare och längre sträckor. På de längre sträckorna kan du hålla ganska hög fart  för att sen tvingas till lite lägre fart och kanske lite annan teknik på de kortare sträckorna. Det kan också bli en del riktningsändringar för att ytterligare försvåra. Terrängen är fin och snabblöpt för det mesta. Kuperingen är för det mesta ganska måttlig.
 
 
Samling klockan 18:00 på Åvavägen, cirka sex kilometer från Dalarövägen.

Träning 25 augusti

Den här veckan blir det inga bilder på karta och bana. Det blir en överraskning på plats. Temat den här veckan är orientering i fin terräng med hjälp av naturliga ledstänger. Mest i form av sankmarker och höjdsträckningar. Det blir flacka höjder blandat med en del kupering. Saling vid Gladö Kvarn, se länken https://www.hitta.se/kartan?s=091fda6e för exakt plats. Klockan 18:00 är tiden.

Träning 18 augusti

Nu är det dags att dra igång höstens teknikträningar. Från och med den här veclan kör vi varje torsdag fram till och med början av november och kanske lite till. VI börjar med kontrollplockningsslingor. Det finns 10 olika banor med en banlängs på omkring 1 kilometer var. Du väljer själv hur många slingor du tar och i vilken ordning. Du kan utmana en komips om du vill.
 
 
Samling vid klubbstugan klockan 18:00 nu på torsdag den 18 augusti. Samtidigt pågår ett klubbstugeläger för de yngre i klubben. Självklart är deltagarna på lägret också välkomna att vara med på teknikträningen. Vattnet i Rudan är fortfarande varmt så det går alleles utmärkt att bada efter träningen.

RSS 2.0