Olika moln, samma dag, samma plats

 
 
 
 
 
 
 

Det är fint här ...

... också, sa den biträdande banläggaren, hustrun, när vi fortsatte att märka upp alla kontroller inför DM lång i Stockholm. Det är fint och omväxlande i skogen. På några ställen är det lite pinnar på marken. I dag var det varmt och en hel del flugor som följde arbetet på nära håll.
 
 
 

35 ...

... kontroller är uppmärkta i skogen. Här är några av dem.
 
 
 
 

Alla banor klara

Det har varit lite ont om tid men nu är alla banor till höstens DM lång i Stockholm klara. Det kommer att bli bra. Jag har klippt alla ringar och gjort en del justeringar beroende på belastningen på de olika kontrollerna. Det återstår några små justeringar och lite samordning med medeldistansbanorna. Och så återstår allt jobb i skogen med att märka upp alla kontroller det kan ju innebära ytterligar lite justeringar. Till den 7 september ska allt dock vara klart, och dit är det ju flera veckor. Här är några av kontrollerna. Någon kanske är din.
 
 
 

Terrängen varierar en del som synes.

Närbilder

 
 
 
 
 

Tranerös

På den nordvästradelen av Tjörn ligger Tranerös. Det är en något svårtillgänglig bergstopp på nästan 100 meter över havet. Väl uppe på toppen har man en milsvidd utsikt i alla väderstreck. På toppen finns en gästbok där besökarna kan dokumentera sitt besök.
 
 
 
 
 
 
 

Klöver

 
 
 
 
 

Gotländska vägkanter

 
 
 
 
 

Herre på täppan

 
 
 
 

Dyka

 

Nu är det semester

 
 

Konkav

 

RSS 2.0