Hemma igen...

.... efter två och en halv vecka på västkusten. Det är skönt att vara hemifrån ett tag men det alltid skönt att komma hem igen. Det hinner hända en hel del på några veckor fast man är ledig och inte gör så mycket. Här är en lite titt tillbaka i fotoalbumet.



Här är en liten bild från Världsungdomsspelen på Ullevi. De här tjejerna ska snart springa sitt heat på 300 meter häck. Som en del i uppvärmningen och uppladdningen tränar de starter och reaktion samtidigt som startern skjuter iväg ett annat heat. Startern står i röd tröja och man kan också skymta tjejen på bana ett som snart ska starta på riktigt.



Sommarens alla blommor visar sig i all sin prakt. Här är en klöver av den röda varianten som visar upp sig i en intensiv färg. Den är inte så här fin i så många dagar. Efter ett tag övergår färgen till en mer brun nyans, men olika blomor har sin blomstringstid så det finns alltid några blommor som står i blom.



Den sista bilden visar hur växlande vädret kan vara på sommaren. Ena stunden skinner solen från en klarblå himmel. En stund senare tornar hotfulla moln upp sig som en förvarning om oväder. Oavsett väder kan man alltid få energi av det både för egen del och som uppvärmning och elektricitet. Sommaren fortsätter och halva semestern är kvar även om jag ska jobba en dryg vecka från och med torsdag. Mer om det senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0