Nu är tävlingarna igång

Den första etappen av årets upplaga av O-Ringen är inte helt slutförd ännu. Det återstår några sent startande som ännu inte har hunnit slutföra sina lopp. Som vanligt har det varit en strid ström av löpare i de olika fållorna från tidig morgon och sen hela dagen.



På morgon föll ett noggrant regn, ett sånt där regn som man blir så blöt av. Vid lunchtid minskade regnet för att så småningom upphöra helt.

För egen del gick det hyfsat. Några småbommar i början blev det. Kanske ett par minuter sammalagt. Det var ganska fin och lättlöpt terräng i början. Mot slutet hade vi en lite längre sträcka dör vi bland annat passerade över en sjö. Efter sjön skulle vi över ett högt berg. Där var det stökigt med branter stenar och tät skog. Där tog det lite tid, men det gjorde det nog för de flesta. Det i alla fall berget som var samtalsämnet  efter loppet.



Efter berget var det inte så långt kvar till mål. Som vanligt var det mycket folk i skogen så det gäller att vara fokuserad på sin egen bana så man inte dras med till fel kontroll. Nu gäller det att ladda inför nästa etapp. Då väntar säkert nya överraskningar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0