Tredje etappen...

... är avgjord. I går var det ingen bra dag. Den en vaden krånglade. Jag tvingades gå två tredjedelar av banan. Envis som jag är bestämde jag mig ändå för att ta mig runt det tre återstående etapperna. Till min förvåning kändes det förhållandevis bra i dag. Jag kunde faktiskt jogga stora delar av banan utan någon störe smärta. Jag kände dock av vaden och vågade inte prova den fullt ut. Banan bjud egentligen inte på några större svårigheter. Till första kontrollen kunde man springa stig nästan hela vägen. Till andra och tredje kontrollen var det orientering i ganska enkel kurvbild. Inga problem egentligen.



Det blev dock en liten bom på cirak 20 sekunder vid den fjärde kontrollen. Banans svårats kontroll var nog den sjätte. En ganska kort sträcka som avslutades i ett tätt område med dålig sikt och framkomlighet. Har har det bommats en del. Den snabbaste tiden var straxt under två minuter. Jag hade drygt två minuter men den längsta tiden var nästan en kvart. Jag var noga hela tiden och försökte hålla rätt riktning och läsa av det jag passerade på vägen.



Nu är det en vilodag då kroppen får en chans att ta igen sig lite, men det hade nog gått bra att köra ett lopp i mogon också.

(Den konstiga färgen på kartorna beror på att de är fotograferade i ljuset från lamporna i badrummet i huset där vi bor. Det var där det var bäst ljus nu i kväll.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0