Hemligheten bakom framgångarna

Det har skrivits många böcker och utbildningsmaterial om hur man ska träna för att bli bättre och få framgång. Jag har själv medverkat till en liten del. Många människor har gått på tränarutbildningar för att kunna bli bättre på att träna de som vill satsa på att bli bättre. Många är de som har lagt ned åtskilliga timmar på träning i snö, regn och rusk. Det har tränat styrka, snabbhet, smidighet, kondition, teknik och mental träning. Många har sökt nya träningsmarker inför viktiga tävlingar, ibland till och med i andra världsdelar.



Nu kan det dock avslöjas att alla har förbisett en viktig detalj. Redan i början av 1957 kunde man hitta följande annons i svensk orienterings årsbok Skärmen. Läs och njut!

Bygg bastu, bygg hälsa, bygg spänst
Ett härligt bastubad - en finsk bastu - efter träning eller tävling ger spänst åt trötta muskler, stimulerar till fortsatt träning och höjer prestationsförmågan. Det är en sak som både tränare och elitidrottsmän vittnat om. Den förening, som vill framåt, som vill att deras idrottsmän skall hänga med i den allt hårdare konkurensen måste ha tillgång till en egen bastu. Bahco elektriska bastuberedare med små yttre dimensioner och till lågt pris ger även idrottsföreningar med små lokaler och begränsade tillgångar möjlighet att skaffa en egen finnbastu. Medlemmarna kan själva bygga den. Skaffa även Er förening bastu med Bahco bastuberedare. Kontakta oss och vi talar om hur det går till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0