Man blir så trött

Ibland är det svårt att hålla sig vaken. Ögonen faller igen oavsett vad man gör och oavsett hur spännande det är runt omkring. Är man på en föreläsning och precis har ätit lunch kan det nästan vara omöjligt att hålla ögonen öppna. Jag hittade några gamla bilder som kan illustrera trötthet.



När den äldsta tonåringen var två och ett halvt år fick han vattenkoppor. Att vara sjuk gör ibland att man blir trött. Vila är en viktig faktor för att så småningom bli frisk. I det här fallet kunde inte ens det mest spännande TV-programmet hålla honom vaken. Samtidigt är det inte helt ovanligt att människor somnar i fotöljen framför TV:n.



Samma år på sommaren var den mellersta tonåringen knappt ett år. Som vanligt tillbringade vi ett antal veckor på västkusten. En dag gav vi oss ut på en vandring i bergen. Hon satt i en bärsele på ryggen och titta medan vi gick. Det var i alla fall vad vi trodde. När vi kom fram till vårt mål, ett av Tjörns högsta berg, hade hon somnat. Vi lade henne på marken med en av stenarna i toppröset som huvudkudde så att hon fick fortsätta vila medan vi andra tog en fika och njöt av utsikten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0