Ett scoop

För första gången kan bloggen presentera ett scoop. Ett scoop är en sån där nyhet som hela världen vill känna till och som man är först i världen om att kunna presentera. I dag har jag varit åskådare, fotograf, och funktionär på en friidrottstävling. Det var Svealandsserien som är en lagtävling mellan friidrottsklubbar i Svealand. I de här sammanhangen räknas även Gävle, Umeå och Gotland till Svealand. Dagens scoop handlar om en av deltagarna som gjorde comeback i tävlingssammanhang. Kanske känner du igen henne på bilden här nedanför.



Ja visst är det Kajsa Bergkvist på ansatsbanan, och visst vann hon tävlingen. Hon klarade 1,75 och gjorde också tre försök på 1,80 men klarade det inte. Nu var nog det här bara en engångsföreteelse. Hennes lag hade fått ett återbud i höjdhoppet, men visst kan man ha en sämre reserv.



Mellersta tonåringen var med i samma tävling och blev fyra. Det var första tävlingen utomhus för i år och hon var nöjd med sitt resultat. Med lite varmare väder och lite mindre vind så ska det säkert kunna bli högre höjder senare i vår och sommar.¨



Fler bilder från tävlingarna hittar du här http://www.cig.canon-europe.com/p?p=CyaiK8jQFxB.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0