Träning 23 september

Även den här veckan är det kurvbildsträning som står på programmet. Vid det här laget så vet du hur det går till. Kurvbildsträning är bra på det sättet att du tvingas att läsa på höjdkurvorna, allt annat är ju bortplockat. Höjdkurvorna är ett av de viktigaste karttecknen att förstå. De ger oss mycket viktigt information. Träningen nu på torsdag innebär egentligen inte något annorlunda jämfört med de två tidigare kurbildsträningarna den här hösten. Möjligtvis är det lite enklare. Det som är de stora skillanden är att banan är uppdelad i tre slingor. Den kortaste slingan är 2,2 kilometer och den längsta är 2,7 kilometer. De finns tre olika slingor. Så här ser en av slingorna ut.



Vi är nu inne i andra halvan av september. För varje dag bli den ljusa delen av dygnet allt kortare. På torsdag går solen ner 18,46. Om det är klart väder så går det kanske att se kartan till klockan 19,00. Därefter blir det problem. En titt på väderprognosen för torsdag visar på uppehållsväder men mulet. Det kan ju ändras till klart väder eller regn. Kanske kan det vara en bra idé att ladda pannlampan. En annan bra ide´kan vara att försöka starta så tidigt som möjligt.

Samlingen är vid Riddartorp. Du hittar dit genom att åka genom Jordbro Industriområde till Silovägen. Åk Silovägen tills den tar slut och du är vid Riddartorp. Klickar du på länken så kommer du till en karta som kanske kan vara en liten hjälp på vägen. http://maps.google.se/maps?hl=sv&ie=UTF8&ll=59.151885,18.104568&spn=0.009836,0.0421&z=15

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0