Ingen träning ...

... på torsdag. Det är helg och några kanske är bortresta. Därför är det ingen träning på torsdag. Vi återkommer den 9 juni med mer träning.


En del av Rudanområdet

Även om det inte är någon organiserad träning så gäller det ju att inte slarva med den egna träningen. Därför vill jag slå ett slag för en alldeles utmärkt möjlighet till träning, Naturpasset. För dig som inte vet vad Naturpasset är eller aldrig har provat på kan jag tala om att det är ett antal orienteirngkontroller som sitter ute i skogen under en ganska lång period. Du väljer själv vilka och hur många kontroller du tar. Det finns flera olika Naturpass i närheten att välja mellen och totalt finns det omkring 400 i hela landet att välja mellan. Naturpasset passar alltså bra även på semestern när du är på resa i landet. Passa på att upptäck nya spännande områden.

Vi själva har ju ett Naturpass vid Rudan, så det finns ju inget att skylla på. Inga långa resor och inte svårt att hitta dit. Lägg din egen bana mellan de olika kontrollerna. Variera mellan långa och korta sträckor. Utmana en kompis på en bana. Möjligheterna är många. Här http://www.obasen.nu/naturpasset/ hittar du information om alla Naturpass i landet, var du kan köpa dem, vem som är kontaktperson och så vidare. Det finns egentligen inga ursäkter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0