Träning 13 september

Solen går ner 19,14. Är det klart väder har du fortfarande ganska gott om tid på dig, men om det är mulet kan det bli svårt att läsa kartan på slutet. Om du skulle få problem och vill ta dig till målet gäller det att hålla koll på väderstrecken och gå ut mot en väg, krafledning eller något liknanade.På torsdag är det bästa att gå västerut.
 
Nu ska vi inte förutsäta att du inte klarar av att ta dig runt banan. Tvärtom, det är målet med träningen. Temat den här veckan är tempoväxling. Banan du ska springa innehåller omväxlande långa och korta sträckor. En del sträckor är lite enklare medan andra är lite svårare. Banan innehåller också en del riktningsändringar. Allt det här tillsammans gör att både löptempot och orienteringstempot växlar. Här finns en svårighet, speciellt när man går från lätt till svårt. Då är det lätt att man gör misstag. Du ska helt enkelt undika misstag. Här är ett exempel på hur det kan se ut.
 
 
Samlingen är på samma plats som förra veckan, det vill säga Brinkvägen eller Öranvägen som den egentligen heter. Är du osäker så hittar du en karta här. Från klockan 18,00 ska du kunna starta.

Kommentarer
Postat av: B Greilert

En hälsning med snö och regn är det roligt med svenska bilder.

2012-09-13 @ 09:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0