2013

Ännu ett år är snart slut. Ibland ska man kanske stanna upp en stund och fundera på vad som passerat. Jag väljer att göra det med tolv bilder från 2013.
 
På nyårsdagen blev det en långpromenad i Tyresta nationalpark. Här en underlig formation på Bylsjön.
 
Inomhussäsongen tog slut redan i februari och i precis det här ögonblicket. I bristning högt upp på högra lårets baksida satte stopp för fortsatt tävlande under vintern.
 
Vintern var lång och hård. Den sista mars var det lång ifrån badbart vid Björkäng söder om Varberg.
 
Sakta men säkert kom våren och runt den 20 april tittade de första blåsipporna fram på några ställen där snön smält.
 
Born to run! Bruce Springsteens tredje spelning på Friends Arena.
 
Redan i maj var det dags för en försiktig comeback efter en tids rehabträning. Då var spjut som gällde. I juni blev det bland annat höjdhopp.
 
I juli blev det en orienteringsturné med elva tävlingar på fjorton dagar. Det började i Stockholm och gick via Gotland till slutet i Halland.
 
Målmedvetenhet och envishet ger resultat som i det här fallet ett SM-brons på 300 meter häck. Senare blev det ett till, den gången i tiokamp. Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp, som Lasse Winnerbäck sjöng på invigningen av Tele 2 arena.
 
Ibland behöver man lite hjälp och då är det bra att kunna vara flera. Här är några som hjälptes åt att få koll på läget under DM lång i Stockholm. Som banläggare har man förmånen att kunna komma ut i skogen och titta på löparna.
 
Det har blivit tradition att åka till Gotland i oktober för att orientera. Den här gången gick tävlingen på Furillen, en liten ö på östra sidan av Gotland. Tävlingsarenan var belägen i en gammalt stenbrott mellan de stora sandhögarna.
 
Lasse Winnerbäck avslutade sin höstturné på Hovet i Stockholm. Under året han jag också med att se Eldkvarn, Roger Waters, Ulf Lundell, Robyn och Kent.
 
Året avslutas på samma ställe som det började. Här är en bild från tidigare i dag när jag genomförde årets sista träningspass i Tyresta nationalpark. Nu väntar ett nytt år och kameran kommer att få vara med då och då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0