Träning 27 mars

Det blir ljusare och vi är nu framme vid sista veckan med vintertid. Nästa vecka är det en hel timme mer ljus, men det tar vi då. Den här veckan är det dags för den fjärde och sista poängorienteringen. Liksom de tre första gångerna kommer delar av kartbilden att vara dold. Den här veckan handlar det kanske inte så mycket om i vilken ordning du tar kontrollerna. Det finns i och för sig ett antal alternativ. Nej, det handlar nog mer om att hålla sig i korridorerna, välja rätt korridor, bestämma sig för hur många kontroller du hinner med och vilken livlina du kan använda dig av.
 
Som vanligt finns det 18 kontroller att besöka. Du har 60 minuter på dig att ta så många kontroller som möjligt. För varje kontroll du besöker får du 10 poäng och för varje minut du är ute längre än 60 minuter får du en poängs avdrag. Så här ser en liten del av banan ut.
 
 
Samlingen är klockan 18:00 och starten går så snart som möjligt. Det kommer fortfarande att vara mörkt under minst halva tiden, så du kommer att behöva lampan. Samlingsplatsen är Åbyskolan i Västerhaninge. Den ligger här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0