Träning 12 mars

Dags för andra omgången av vårens poängorientering. Vi startade förra veckan på Jordbro gravfält med en ganska lättlöpt bana även om det fanns några backar att forcera. Den här veckan flyttar vi oss lite längre österut till södra Jordbro och vändplanen på Klapperstensvägen. Se här http://www.hitta.se/kartan?s=318ab99f. Vändplanen ligger längst ned på Klapperstensvägen. Samlingen är klockan 18:00 och starten går så snart som möjligt. Det är fortfarande mörkt ute så ladda lampan. Det ska bli fint väder så det finns kanske ändå lite skymningsljus kvar de första minuterna.
 

Den här gången blir det bitvis lite tuffare kupering och kanske lite svårare orientering, men det finns även lite enklare avsnitt. Totalt finns det 15 kontroller ute i skogen. Du har en timma på dig att ta så många kontroller som möjligt. Du får tio poäng för varje kontroll du tar. Är du ute mer än en timma får du en poängs avdrag för varje minut över en timma du är ute.
 
Jag kan också meddela att kontroll fyra förra veckan satt fel precis som Moa och Jocke sa. Den satt vid punkthöjden i sydvästra delen av ringen. Se kartan i inlägget förra veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0