Träning 5 december

Som en repris på förra årets distansträning med kontrollplockningsslingor blir det tio nya slingor ny på lördag. Förra året höll vi till på en höjd så få varit på tidigare. I år är det kanske inte riktigt så. Den här höjden har använts för kontroller i samband med några poängorienteringar. Men du här sällan orienterat på det här sättet på den. Det är som sagt tio olika slingor som är mellan 1,0 kilometer och 1,2 kilometer. Om du springer alla tio slingor har du sprungit en bana på 11,1 kilometer. Du har besökt 74 kontroller. Terrängen är måttligt kuperad med bra framkomlighet. Det finns några större gångvägar genom området som är asfalterade. Det finns också några mindre stigar. Den södra sluttningen är detaljrik och sönderskuren och det kan bitvis vara lite besvärligt. Den norra sluttningen är detaljfattigare och lite mer lättframkomlig. Här kan du se hela området.
 
 
Samlingen är klockan 10:00 alldeles söder om Höglundabadet i Jordbro. Det är den ängen som ligger i kartans sydvästra del utanför staketet. Vi startar gemensamt och byter karta efter varje slinga. Du tar så många slingor du vill men tänk på att det är distansträning. Ta gärna med egen vätska, antingen i vätskebälte eller i en flaska vid varvningen. Kommer du med bil kan du parkera vid Jordbro centrum. Sen är det cirka 200 meter att gå. Glöm inte P-skivan.

Kommentarer
Postat av: Liv Sperling

Hej!
Jag tänkte dyka upp på träningen om det är ok? Har inte varit med tidigare men sprungit lite intervaller på tisdagarna tidigare i höst och orienterat Motionsorientering ÖM5-banor sen ca 1/2 år.
/Liv

2015-12-02 @ 08:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0