Träning 7 april

Även den här veckan är tanken med träningen hög fart. Det är intervallorientering som står på programmet. Man kan göra på lite olika sätt och hur bestämmer du och de andra som kommer. Man kan springa ensam och köra intervaller på de olika orienteringssträckorna. Du kan också utmannan några kompisar och köra tillsammans och turas om att jaga varandra. Här är ett exempel på en av intervallerna.
 
 
Samlingen är i det nya industriområdet Albyberg. Du kommer dit genom att åka mot Dalarö från avfarten från väg 73 mot Dalarö. Efter bara några hundra meter kommer du till en ny rondell. Där åker du höger och in i industriområdet. Efter ungefär 100 meter tar du till vänster och har två nybygda hus på vänster sida. På höger sida finns ett inhägnat område som du åker förbi. Alldeles efter inhägnaden kan man parkera ett antal bilar vid några grushögar.
 
Kartan stämmer inte här och du får ta dig en liten bit till starten för den första intervallen. En ledtråd för att hitta dit är kraftledningen. Terrängen mestadels fin och lättlöpt. Den är bitvis ganska kuperad men det finns även några delar med lite mindre kupering. Samling klockan 18:00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0