Förberedelserna pågår

Även om den mesta tiden just nu går åt till funderingar kring 25-manna och banorna pågår även en del förberedelser för kommande arrangemang. Min förening ska nämligen arrangera Sprint-DM för Stockholm 2010. Det är redan klart i vilket område tävlingen ska gå. Där pågår redan en del förberedelser.



Eftersom vi arrangerar 25-manna i år så har vi lagt ut slutförandet av tävlingsområdet på en entreprenör som tar hand om den saken. Det är en del kvar innan allt är klart men till nästa år ska allt vara klart.



Som du ser är det inte mycket kvar innan allt är klart. I bakgrunden kan du också se en annan del av tävlingsområdet. Tävlingsområdet innehåller allt från stadsmiljö till park och skogsterräng. En hel del omväxling väntar alltså. Men som sagt, det är över ett år kvar tills det är dags. På onsdag ska 2009 års sprint-DM avgöras. Jag är anmäld för att kunna spionera lite på det arrangemanget. Det finns alltid något nytt att lära. De närmaste månaderna kommer dock mitt fokus att ligga på 25-mannatävlingen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0