Mera gul färg på kartan, del 2

Nu är det klart att det går att komplettera med mera gul färg på kartan. Tryckeriet löser det, kartritaren hinner ut i skogen och vi tror att vi vet det nya hyggets kanter. Vi tror oss också veta att det inte är några nya avverkningar planerade innan tävlingen. Allt timmer ska vara bortforslat och stigarna i området ska vara röjda till i slutet av september.



Hur mycket man än städar upp kommer det inte att se ut som förr. De flesta av träden på bilden ovanför är bort nu. Den här bilden tog jag i vintras och jag tror att den finns med i ett tidigare inlägg. Syftet var då att visa hur fin terräng det är. Just här är det inte så fint längre, men det finns som sagt mycket fin skog kvar.

I kväll är det ett nytt möte med tävlingsblocket i 25-mannaorganisationen. Den sista perioden är det möten minst var 14:e dag. Att vara banläggare är inte bara att vara ute i skogen. Det är en massa annat jobb också. Avslutningsvis frestar jag med en bild från ett tidigare 25-manna. Snart är det dags för årets tävling.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0