Intensivt arbete

Just nu pågår ett intensivt arbete. Kartan går igenom en sista justering. Vid banläggningen och vid kartkontrollen har vi upptäckt några saker som behöver justeras. Eftersom en del av kartritningen genomfördes med lite snö på marken så gör vi en extra koll på de otydliga stigarna. Nu är det också en hel del växtlighet så det kan också innebära en del justeringar.
 
 
I en del av området så har man gallrat skogen och som vanligt lämnar skogsmaskinerna en hel del spår efter sig. Även här behöver kartan justeras.
 
 
På arenan är gräset slaget en första gång och ligger nu fint i paket på ängen. Just här ska bilarna stå parkerade. Planen är att gräset ska slås en gång till innan bilarna börjar rulla in på parkeringen.
 
 
Bankontrollanten har besökt alla kontroller och nu görs de sista justeringarna på banor och kontroller. En del småsaker justeras som vilken sida kontrollskärmen sitter på, höjden på några stenar och några kontrollpunkter som av någon anledning är mindre lämplig.
 
Vi har träffat representanterna för jägarna och kommit överens om hur vi ska hantera viltet. I området finns bland annat rådjur, älg, vildsvin och dovhjort. Banstråken är godkända av jägarna. Till sist ännu en bild med utsikt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0