Allt på plats (nästan)

I dag har jag markerat de sista kontrollerna ute på Muskö. I alla fall nästan. En kontroll glömdes bort en av gångerna jag var på ön. Den återstår att besöka. Kontrollerna ska användas på kvalet, A-finalerna, B- och C-finalerna och publiktävlingen. Totalt är det över 170 kontroller i skogen. Totalt har det blivit lite drygt 12 timmar i skogen. Som flera gånger förut var kameran med.
 
 

För första gången kan du få se två av kontrollpunkterna som nu är markerade. Den övre är en punkthöjd och den undre en sten. De ska användas vi någon av de olika tävlingarna under SM-helgen. I praktiken är det ju fyra olika tävlingar. En av dem, kvalet, avgörs på lördagen. På söndagen är det tre olika tävlingar som avgörs. Först ut är B- och C-finalerna. Därefter startar publiktävlingen och till sist A-finalerna som ska avgöra vilka som åker hem med SM-medaljer.
 
Jag bjuder också på två terrängbilder från dagen pass i skogen. Så här ser det ut på några ställen i skogen. Det är fin och öppen tallskog med öppna och mossklädda hällar.
 
 
 
Självklart kommer en bild på utsikten. Ett nytt berg, ny utsikt.
 

Kommentarer
Postat av: JamesChuth

This is a unique place for fashionable women's clothing and accessories.
We offer our clients women's clothing, jewelry, cosmetics and health products, shoes, bags and much more.
https://fas.st/Ujfha

2021-08-05 @ 11:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0